Каталог

Треньори

Виктория Динчева

На 16 години Виктория Динчева става Носител на Купа България в категория "Състезатели над 19". От 17 годишна живее и тренира извън България при Топ треньори на Русия, Украйна и Франция . Танцувала е с шампион на Франция 10 танца, с шампион на Белгия и шампион на Blackpool "Under 21". 2011г.- достига 54-то място в световната ранглиста. Представя успешно България на Европейско първенство в Марсилия -35-то място - резултат, който от тогава до днес нито една българска двойка не е подобрила. Достига финали и призови места на престижните WDSF World Open състезания в Малта, Днепропетровск (Украйна), Ашдот (Израел), Киев (Украйна), Солун (Гърция), Болоня (Италия), Межев (Франция), Архус (Дания), Таганрог 2012г.- достига 32-ро място на UK Open Championships (Англия) - резултат, който нито една двойка, представяща България до днес не е постигнала. 2014г. - най-добрата Българска двойка в Световната ранг листа, достига Топ 60 в света. Преподава в Русия, Франция, Белгия и България.

 

 

Веселина Божилова

 

Веселина Божилова се занимава повече от 15 години със спортни танци. Инструктор в КСТ "Дъга". От 6 години се състезава със стандартни танци и е достигнала най-вискоя клас М. Двукратен Вицешампион на Бълагия по стандартни танци състезатели над 19 години за 2013г и 2015г. Шампион на България за 2014г. Първа в Ранглистата на България за 2013г и 2014г. Многократен носител на Купа България за Аматьори стандарт. Печелила квота и участвала в редица световни и европейски първенства. Заема 42 място на световното по стандартни танци в Киев (Украйна) през 2013г. и 35 място на европейското в Москва (Русия). Финалист в международни състезания в Гърция, Македония. Взима участие в телевизионни предавания, като професионален танцьор и треньор в Шоуто на Слави. Там си партнира с победителя на формата.

 

Митко Тодоров

Инструктор по латиноамерикански танци.

2008г.- 3 място на шампионата за младежи латина в Казахстан 2009г.- 1 място на шампионата за младежи латина в Казахстан - Финал на младежи латина в Вараждин ( Хърватия) - Финал на изгряващи звезди в Марибор ( Словения) - 1/2 финал на младежи в Марибор (Словения) -14 място на младежи във Виена (Австрия) 2011- 1 място КБ Казънлък - 1 място КБ Пазарджик - 1 място КБ Шумен - финалист на шампионата на България латина - носител на Купа България латина за 2011 2012- финалист на шампионата на България латина.

 

Михаела Павлова

Инструктор по латиноамерикански тамци.

Носител на "Купа България", финалист на международни и държавни състезания

Участвала в Dancing stars във Виетнам, Евровизия и много шоупрограми

 

Калоян Иванов

 Носител на Купа България и Вице-шампион на страната. Участвал на две световни първенства и представил България достойно.
През 2006г слага край на своята танцова кариера.
Като треньор е постигнал с двойките си най-добрите резултати за България в групите - Деца до 9г, Деца до 11г , ЮМВ и ЮСВ. Двойките които тренира са били финалисти на най-силните и големи състезания в Европа - German open , Blackpool и Austrian Open.
Завършва и Национална спортна академия специалност " Спортни танци". През 2013г се явява на изпит за съдии по спортни танци, който взима с почти пълен брой точки. С това казва той "Кръга ТАНЦЬОР ТРЕНЬОР СЪДИЯ напълно се затвори" !!!
В КСТ "Дъга" започва да работи след като идва да живее в София и след разговор със старши треньора на клуба - г-н Красимир Евтимов, който и до ден днешен му помага в развитието като треньор и съдия.
Участва е трети сезон на най-гледаното танцово шоу в целия свят DANCING WITH THE STARS. Танцува с актрисата Елен Колева и стига до финалната тройка на надпреварата.
..... и така вече 20 години потопен в магията на танца гледа само напред и нагоре!!!
"Танцувайте и се забавлявайте . Запишете вашите деца в групите на КСТ "Дъга" за да се влюбят в танца и да станат шампиони"

 

 

 

Ели Думанова

Ели Думанова

 

Активен състезател и треньор по латиноамерикански танци. 2010-та година - шампион на България в категория Младежи Многобой. Финалист на шампионата на България по латиноамерикански танци и стандартни танци. На световното първенство, проведено в Канада, достига до четвъртфинала, а на следващите турнири - до полуфинала. Участвала е на редица републикански и международни състезания, на които е достигала до челни позиции, финали и полуфинали. 2013-та година с партньора си, Божидар Елкин, който също е треньор към клуба, заемат водещо място при латиноамериканските двойки в България. В ранглистата на България в момента заемат 4-то място и второ място за Купа България.

 

 

Боби Елкин

Борис Елкин

 

Активен състезател и треньор по латиноамерикански танци. Той е финалист и полуфиналист на редица международни подиуми и заема челни места на множество републикански турнири. Участвал е в престижни турнири като German Open, Austria Open, Европейско първенство за студенти, проведено в Словакия. Една от най-видните му международни изяви е полуфиналът на GrandSlam по латиноамерикански танци в Дания. Участвал е и 2 поредни години в най-голямото състезание по спортни танци в Блекпул, Англия, като представя страната ни достойно. През 2012-та година заема първо място в Ранглистата на България и 2-ро място на Купа България. През 2013-та година заедно с партньорката си Елена, която също е треньор на клуба, бързо се изкачват на главна позиция сред латиноамериканските двойки в България и са на крачка от златото за Купа България. В момента Божидар завършва специалност треньор по спортни танци в НСА, София.

 

 

Стаси Бакалова

Ива Григорова

Инструктор на детски клубове

Вицешампион на България по 10 те танца

 

 

Ива Григорова

 
 

Миглена Стоянова

  

Yana Akimova